mandag den 26. november 2007

Michael Aastrup Jensen (Venstre): Hårdere straffe til fildelere

Både i Sverige og Frankring snakker man nu om at lukke for fildelernes internetforbindelser - det vil nu nok skabe basis for udbydere, der går helt udenom de gængse kanaler (hvad er deres iforvejen tåbelige terrorlogning så værd) eller også vil fildelingen bare flytte til krypterede servere/ forbindelser, så det vil blive langt sværere at opdage/bevise fildeling.

Her hjemme er Venstres Michael Aastrup Jensen gået i offensiven og siger det skal være dyrere at dele filer (ihvertfald når man bliver opdaget) og politiet skal oftere inddrages. Men han vil ikke umiddelbart være med til at lukke for fildelernes internet. Det vil Dansk Folkeparti tilgengæld gerne.
Næ må vi be om Enhedslistens forslag op til folketingsvalget 2007 om at afkriminalisere fildeling og forbyde pladeselskaberne at kopibeskytte (DRM) materialet i stedet for endnu en hykler, der går til kamp for pladebranchen - alt imens han sikkert har mere end en enkelt ulovlig CD stående derhjemme og piratkopierede programmer på computeren.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fucking hyklere - prøv at læse den hersens fra Modkraft:

VU piratkopierer billeder fra nettet og anvender dem på deres hjemmeside.

Anonym sagde ...

Retssikkerheden er en by i Frankrig eller ikke:
"Det er jo fuldstændig vanvittigt, hvis det skal være op til bredbåndsudbydere og underholdningsindustrien at kappe folks forbindelser til internettet udenom en domstol og uden bevisførelse," siger Piratgruppens talsmand Sebastian Gjerding.
http://www.computerworld.dk/art/42896?a=newsletter&i=1444