lørdag den 23. juli 2011

Anders Behring Breivik (Fjordmann)- højreekstremist bag terrorbomben i Oslo og massakren på Utøya

Efter terrorbomben d. 22. juli 2011 i Oslo havde eksperterne og frådende muslimhadere travlt med at sammenligne, fordømme og forudsige...
Men alt tyder på at eksplosionen i Oslo centrum omkring klokken 15:30 og massakren to timer senere på den lille ø Utøya, var udført af en 32 årig norsk højreekstremist -Anders Behring Breivik.

Han har beskrevet sig selv som konservativ, kristen og nationalist - og er listet i Frimurernes medlemslister. Han har tidl. været medlem af Fremskridtpartiets Ungdom og Fremskridtspartiet i Norge - og aktiv i Trykkefrihedsselskabet.
Han havde våbentilladedelse og havde et registret automatvåben, halggevær og en pistol af typen Glock.

Han ejede desuden firmaet Breivik Geofarm, der bl.a gav adgang til 6 ton kunstgødning, der sandsynligvis har været hovedingediensen i bomben foran regeringsbygningen i Oslo.

Han havde tilsyneladede skaffet sig / fået penge tidl. (EB Ekstremist med penge)

D. 17. juli lavede han denne opdatering på twitter: “One person with a belief is equal to the force of 100 000 who have only interests.”
Links til hans formodede facebook og twitter profil - som nok er ved at blive tømt for followers/ friends;)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002651290254
http://twitter.com/#!/AndersBBreivik

JP:Sådan er Anders Behring Breivik

Avisen: Anden mulig gerningsmand anholdt

Og hvad tænker norske (og andre) ekstreme nationalister så om sagen: fra bevæggrund... "Innvandrere har fremdeles drept flere enn Anders Behring Breivik, uten at dette unnskylder ugjerningen" til sammenligning og projektering:
"Som tilfældet med deres våbenfæller i Hitz-ut-Tahrir er disse unge helt udenfor pædagogisk rækkevidde og skal bekæmpes med hård hånd, foragt og uforsonlighed."
mere om det i en god kommentar fra Lars Pilgård




Ingen kommentarer: