mandag den 15. september 2008

Den endegyldige og detaljerede sandhed om 11. september?

Dramaet i World Trade Center er analyseret
Ny forskning har analyseret, hvad der egentlig skete, i minutterne før tvillingetårnene styrtede sammen i dag for syv år siden.
/politiken

Forskerne giver den detaljerede forklaring på Twin Towers' kollaps
Ing.dk


Det er da rart at Politiken såvel som Ingeniøren kan give den endelige og detaljerede forklaringer på World trade Centers mangelfulde evakuering samt tårnenes kollaps. Dem vil jeg granske lidt, men der synes ikke at være meget nyt under solen. Desuden er der mange, mange ubesvarede spørgsmål endnu.
Jeg har for noget tid siden hørt et meget overbevisende foredrag af Niels Harrit, lektor ved Kemisk Institut, Københavns Universitet om kollapset af Bygning 7, som ikke blev ramt af noget fly, men sank til jorden på en karakteristisk måde:




br>




Tilsyneladende kunne BBC i øvrigt rapportere om kollapset 20 minutter før det skete.

Min skepsis overfor de officielle konspirationsteorier om 11. september kom efter at have læst David Ray Griffins bog, Det nye Pearl Harbor. Hvis bare 10% af de ting han skriver er rigtige - så er der noget rivende galt.
Jeg har lige bestilt hans nyeste bog som vist ikke er oversat til dansk: Debunking 9/11 Debunking: An Answer to Popular Mechanics and Other Defenders of the Official Conspiracy Theory - det bliver spændende læsning.

Ingen kommentarer: