søndag den 14. september 2008

Lad os få Pusherstreet tilbage

Politiet taber krigen mod hash
Hash er fortsat meget tilgængeligt siger flere kilder i miljøet. Politiet afviser kritikken af deres indsats.
Fire et halvt år efter rydningen af Pusher Street på Christiania er der fortsat nem adgang til hash i København, siger en række gademedarbejdere og eksperter...
Bent Haagensen, SSP-medarbejder i Valby og Sydhavnen, siger:
»Der bliver solgt lige så meget hash som tidligere, og jeg er tilbøjelig til at sige, at markedet er vokset de seneste år. Efter rydningen af Pusher Street og lukningen af hashklubberne er salget blevet mere organiseret.« Politiken

Hvad i himlens navn havde man regnet med? Det var det alle med kendskab til miljøet sagde, da de ryddede Pusherstreet. Hashsalget ville rykke ud i byen og blive overtaget af bander. Men mængden af røg ville ikke blive mindre.
Hash er som alkohol (desværre) kommet for at blive, så længe vi har et samfund, hvor så mange føler behov for at dumle eller overleve virkeligheden.
Hvis vendettaen mod alskens pothoveder egentlig drejede sig om sundhed, så ville det være langt mere effektivt at få stoppet rygning eller alkohol.. Ikke at jeg tror på et forbud her heller ville gøre den store forskel - bortset fra at kriminalisere endnu flere helt almindelige mennesker.
Næh - lad os få Pusher-street tilbage, så folk kan købe deres hash under ordnede forhold.

Ingen kommentarer: